Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April 12, 2009

KENDURI ANAK-ANAKKU

Salam semua,

Kurang lebih 2 bulan lagi 2 org anakku - Along & Angah- akan dinikahkan dgn pasangan masing2 & majlis walimatul-urus akan dilaksanakan pd 13hb Jun 2009 (Sabtu)...hai, sat saja no.

Bagi keluargaku - Baitus-Salam - alhamdulillah,kami dah mesyuarat 2x. Aku dah minta Along tulis semua perancangan dlm Excel - buat senarai semak, siap dgn "Tindakan" nya(PIC=person-in-charge) sekali. Memanglah, banyaknya aku, isteriku & mereka berdua yg nak kahwinlah, siapa lagi ye tak?..ih3 tanya pulak.

Keluarga besar aku pulak, baru mesyuarat kali pertama minggu lepas...Ayah, Mak, Pak Su, Pak Cik (sampai sebaik saja aku bagi salam menutup mesyuarat...he3, takpa lah, diapun ada mesy penting...), Mak Caq, aku, isteri & Along. Alhamdulillah, ada la 2-3 keputusan dibuat dgn jayanya. Caterer bagi jamuanpun, baru dibincang bersama taukehnya Isnin baru2 ni - seorang yg baik,understanding & banyak pengalaman katering yg besar2 & termasuk VVIP.

Berita baru juga, adikku y…